2016. február 21., vasárnap

SÜLT CSÜLÖK


Sütöttem már csülköt, de most másképpen készítettem el.
Először megfőztem fűszeres lében, majd sütőbe raktam és ott már csak a burgonyával együtt átpirítottam.

Először a csülköt megfőztem kb. 4 liter vízben:

1 db hátsó sertéscsülök
4 db babérlevél
szemesbors
1 ek. só
2 cikk fokhagyma
1 db vöröshagyma

Amikor a csontot ki tudtam húzni belőle akkor volt jó.


Egy tepsibe olvasztott zsírt tettem.
Beletettem a megfőtt csülköt.
Mellé vágtam a  fokhagymát és vöröshagymát.
A tepsibe öntöttem a kockára vágott, megfőtt burgonyát.
Megpirítottam.

Párolt káposztával együtt tálaltam.

Facebook oldalamhoz ITT csatlakozhattok.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése