2013. április 14., vasárnap

TÖLTÖTT KARAJ

piroskonyha - töltött karaj
Ez a húsétel több blogban zsebes karajként szerepel, különböző töltelékekkel. AZOTTHONÍZEI blogban olvastam végig, és döntöttem el, hogy elkészítem.

Hozzávalók:

kb. 70 dkg sertéskaraj

őrölt bors
húsvarázs ízesítő
olaj
2 nagy cikk fokhagyma
24 karika füstölt kolbász
8 szelet sajt
1 nagy fej vöröshagyma
piroskonyha - töltött karaj

piroskonyha - töltött karaj petrezselymes rizottóval
A húst megmosom és 8 szeletet vágok bele.
A vágásokat megkenem a páccal amit előtte elkészítek.
Pác:
olaj, fokhagyma, bors, húsvarázs, só
Hagyom állni minél tovább.
A kolbászkarikákat, a vöröshagyma karikákat és a sajtszeleteket belerakom a résekbe.
Egy 20x20-as üvegtálba öntök egy kis olajat és egy kis vizet majd  beleteszem a húst.






Alufóliával letakarom és előmelegített sütőben kb. 2 órát sütöm.

Hagyom hűlni, hogy szebben lehessen szeletelni.
Petrezselymes rizottóval tálaltam.




Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése